Blog por Daniela Freitas

Post 03 destacado

Post 02 destacado

Post 01 em destaque

19.06.2014

GEFORCE RTX 20 SERIES

Jeg startet i 2017, og jeg trakk litt lite overskudd overalt. Bare noen gang gjorde det som hobbyistnivå, ikke en storbygget rigg. Jeg fikk noen GPU over den tiden da jeg solgte majorbury i mars i dette året. Holdt en 1050Ti for noen spill og bærer også på gruvedrift (strømkostnadene er null, 15MH / s betaler for transaksjonsgebyr pluss litt igjen). Jeg investerte mye i å kjøpe ETH og andre valutaer og tokens. Jeg investerte stort like før dukkert har vi fortsatt. C la vie til den dårlig tidsbestemt trekk. Jeg ser på det lange spillet, så jeg kan ikke panikkere som mange Canada Goose Outlet Mall. Mening er noe ekte som jeg vil gjøre. Jeg kjøpte alle mine GPUer helt i begynnelsen av mani, tenk $ 400 1070s, og jeg har billigere enn gjennomsnittlig strøm. Men jeg hadde dumpet $ 3000 i markedet på dag 1 (midten av mars 2017 , da jeg kjøpte min opprinnelige posisjon ved å bruke mindre USD enn det), i stedet for å kjøpe, bygge og begynne å gruve en og en halv time senere, er jeg langt videre enn jeg er i dag. Jeg mined ca 8 ETH siden da. Ikke inkludert produktive eiendeler (avskrives konstant) Jeg kunne ha kjøpt 107 ETH utover min opprinnelige stabling. Var min erfaring gruvedrift og tilhørende læring og omdømme verdt 99 buy canada goose uk ETH? Samlet, sannsynligvis ikke til dagens priser. Mine ETH kjøp har vært under Canada i Canada ganger høyere priser. Jeg har laget litt handel med dagen, men det er ikke min styrke og jeg har bare den tiden som er nødvendig for å bli en styrke. Jeg har mined og kjøpt og jeg holder en mengde ETH som jeg er fornøyd med. Jo, jeg kunne nok ha samlet alle pengene mine helt i begynnelsen og nettopp kjøpt. Jeg har mer nå. Det var ikke situasjonen da, skjønt. Jeg hadde ingen anelse om hva ETH skulle gjøre, heller ikke noen. Vi håpet det ville fortsette å få verdi og mange mennesker remortgaged deres hus og sette seg i en svært risikabel finansiell stilling. Noen av dem slår det på rett tid, noen virkelig skrudd seg selv og original site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge måtte likvidere under en dukkert bare for å betale noen av deres skatteregning. Jeg var forsiktig. Jeg kjøpte en Canada Mississippi 1050Ti og tenkte på gruvedrift. Jeg startet på et lite budsjett. Jeg kjøpte noen flere GPU etter hvert som jeg bestemte meg for å legge til flere GPUer til et gammelt system som jeg brukte som hjemmeserver. Dette var lav eller ingen risiko fordi de GPU hadde videresalgsverdi. ETH, hvis jeg kjøpte det, hadde i stedet unknowable verdi i løpet av de neste månedene. Nvidia 1060 og 1070 GPU skulle alltid være etterspurt. Sikker, hvis ETH bunnet ut masse gruvedrift GPU skulle flom det brukte markedet, men sannsynligvis har jeg brutt selv på det tidspunktet, uansett, da jeg utbetalte en del av det jeg mined regelmessig. De kan ha slått Intel til stikkontakt 2015 på CPU-siden, men da bare som standard fordi Intel presset for 10nm før prosessen var klar og har sittet fast i monolitisk design med nesten religiøs fervour. Nvidia er så langt foran på dette peker på at de dikterer i chicago handelsvilkår. Jeg vil at AMD skal konkurrere, men i spill blir de banket ut av parken. De trenger en annen vinkel eller de kommer til å kaste sammen deres gaming GPU-operasjon helt innenfor en generasjon eller to. Til tross for den åpenbare sprøytenarkomanen i sanntid raytracing, er Nvidia ikke tullete når de citerer det som Canada 4k HDR er et fast mål for Nvidia å sikte på for den neste 5 år minst.

canada goose outlet norge

canada goose dunjakke

canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge nettbutikk

canada goose i norge

canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler

canada goose norge

canada goose salg

canada goose jakke

Dê sua opinião (0)